جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

کوکوی گوشت - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

کوکوی گوشت

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه کوکوی گوشت اردبیلی: گوشت چرخ کرده 250 گرم، زرشک 1/2 پیمانه، تخم مرغ 6 عدد، مغز گردو 8 عدد، برگ اسفناج 10 عدد، پیاز 1 عدد، سیب زمینی 2 عدد، نمک و فلفل به میزان لازم...ابتدا گوشت را به همراه یک عدد پیاز، زرد چوبه و فلفل تف میدهیم سپس سیب زمین ها را جداگانه پخته و میگذاریم مواد سرد شده بعد گردو ، زرشک، اسفناج ، تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و با گوشت مخلوط کرده و درون ظرف ریخته و روی اجاق سرخ میکنیم.